Vil du være med til at gøre en forskel for det danske havmiljø? Kunne du tænke dig at arbejde i en fond og få arbejdserfaring i et spændende og udfordrende job ved siden af studierne? Og er du en dygtig analytiker og formidler, der arbejder selvstændigt og struktureret?

VELUX FONDEN søger en dygtig studentermedhjælper med interesse for dataindsamling og analyse, administrative kompetencer, gode formidlingsevner og lyst til at give en hånd med i stort og småt.

Du skal primært arbejde inden for vores miljøprogram, hvor fokus er på at bidrage til et bedre havmiljø i de danske farvande. Du kommer også til at hjælpe med opgaver inden for vores aldrings- og øjenforskningsprogrammer.

Du bliver en del af et lille, fagligt stærkt team og samtidig en del af et hus med højt til loftet, hvor der er plads til faglig udvikling og nytænkning. Tilsammen er vi ca. 50 medarbejdere i VELUX FONDENs og VILLUM FONDENs fælles sekretariat i Søborg.

Alsidige arbejdsopgaver

Du skal have mod på at løse opgaver selvstændigt - store som små. Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Kvantitativ og kvalitativ dataindsamling og analyser. Det kunne fx være analyser af tendenser på miljøområder eller indsamling af data på de projekter, vi støtter.
 • Administration af bevillinger.
 • Formidling af de resultater, der kommer ud af vores støtte - både internt og eksternt, primært skriftligt.
 • Planlægning og afholdelse af arrangementer og netværksmøder.
 • Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • er godt i gang med en videregående uddannelse. Det kunne fx være i samfundsvidenskab, naturressourcer eller miljøplanlægning
 • har interesse for samfundsfaglige problemstillinger i forhold til klima-/natur- eller miljøemner
 • er analytisk, systematisk og har god sans for detaljen
 • har gode kommunikationsevner – især skriftligt
 • har erfaring med Office-pakken og i det hele taget flair for IT
 • er fleksibel og engageret.  

Vi forventer, at du kan arbejde ca. 15 timer ugentligt, som kan placeres fleksibelt i forhold til dit studie. Vi tager naturligvis hensyn til eksamensperioder.

Om os

VELUX FONDEN er en almennyttig fond, der støtter videnskabelige, kulturelle, sociale og miljømæssige formål samt projekter vedr. aktive ældre, aldrings- og øjenforskning. Fonden bevilger årligt mere end 250 mio. kr. til over 800 projekter.

Vi er omkring 10 fondsrådgivere i fonden, der behandler og administrerer de mange ansøgninger og bevillinger. Vi har fælles sekretariat med VILLUM FONDEN.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning, CV og eventuelt andre relevante bilag via Jobindex senest mandag den 23. september 2019.

Dit arbejdssted vil være i Søborg på fondenes kontor.

Vi vil gerne besætte stillingen hurtigst muligt.

Vil du vide mere, så kontakt Mikkel Klougart, der er programchef for fondens miljøprogram:

Mikkel Klougart
Fondsrådgiver, programchef, VELUX FONDEN
Phone: 
+ 45 23 28 36 74