Er du i gang med en samfundsfaglig uddannelse, og kunne du tænke dig at omsætte teori fra studiet til praksis i feltet inden for sundheds- og handikap-området?

Så er vi på udkig efter en dygtig analytiker, planlægger og formidler til VELUX FONDENs initiativ ”Ældre med synstab”.

”For det første kan du virkelig komme til at gøre en forskel for ældre med synstab. Og så vil du også få en stor udførende rolle i og blive en vigtig del af initiativet. Der er rig mulighed for at tage ansvar og få sparring i et hus fuldt af specialister,” fortæller programchef Lise Bonnevie.

Hvem er vi

VELUX FONDEN er en almennyttig fond, der støtter aktive ældre, øjen- og aldringsforskning samt humanvidenskabelige, kulturelle, sociale og miljømæssige formål. Fonden bevilger årligt mere end 250 mio. kr. til over 800 projekter. Her kommer du til at møde mere end 50 kolleger i VELUX FONDEN og VILLUM FONDENs fælles sekretariat i Søborg, heraf to andre studentermedhjælpere.

Få erfarne specialister som nærmeste kolleger

Med vores initiativ ”Ældre med synstab” vil vi skabe rammer for, at ældre mennesker med synstab fastholder en værdig tilværelse som aktive samfundsborgere. Det sker gennem bevillinger til både forskning og civilsamfundets organisationer, netværksarrangementer og formidling.

Du bliver en del af initiativet sammen med tre programchefer med alsidige kompetencer inden for bl.a. drift, det socialfaglige område, strategi og udvikling og kommer desuden til at arbejde sammen med mange forskellige kolleger i huset og eksterne ressourcer.

”Der er en rigtig god og ærlig tone i teamet. Der er plads til at sige sin mening og til at spørge ind, når man har brug for det. I det her initiativ vil du have et tæt samarbejde med mig, men hele teamet bakker op og er tilgængelige for sparring,” forklarer Lise.

Du har en stærk, udførende rolle i initiativet

Du vil få en central rolle i hverdagen, hvor vi håber, du kan lægge ca. 15 timer ugentligt hos os. Vi tager naturligvis hensyn til eksamensperioder, og dine timer placeres fleksibelt i forhold til dit studie, men vi regner med, at du får en fast dag på kontoret sammen med Lise, hvor I kan planlægge og arbejde sammen.

Til daglig vil vores tre programchefer give dig opgaver, men det er vigtigt for os, at du samtidig har god mulighed for at komme med input og påvirke, hvordan vi gør tingene. Dine opgaver kommer bl.a. til at omhandle:

  • formidling til interessenter – fx forskere, fagpersoner og ældreorganisationer – hvor du udarbejder materiale til hjemmeside, præsentationer mv.
  • koordinering, planlægning og afholdelse af arrangementer og netværksmøder, online og i vores auditorium i VILLUM Window Collection
  • desktop research og analyser af eksisterende viden og tiltag inden for både sundheds- og socialområdet i forhold til ældre med synstab
  • administrative opgaver, fx administration af bevillinger, sagsbehandling af ansøgninger, mødereferent m.m.

”Du vil opleve at få mange forskellige slags opgaver – og at vi er åbne for dine ideer. Vi vil sammen finde ud af, hvilke behov vi har for hjælp og analyser,” siger Lise.

Er du klar til at tage ansvar og omsætte din viden til praksis?

Som person skal du have mod på at løse opgaver selvstændigt – store som små – og du forstår at tage initiativ og byde dig til med ideer og forslag. Desuden har du gode kommunikationsevner, så du kan have en positiv dialog med interessenter – både i tale og på skrift. Vi forestiller og desuden, at du:

  • er i gang med en videregående samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse og har min. 1 år tilbage på studiet
  • er analytisk og systematisk og har god sans for detaljen
  • har erfaring med Office-pakken og i det hele taget flair for IT.

Ansøgning og kontakt

Send en motiveret ansøgning, CV og eventuelt andre relevante bilag via Jobindex
senest mandag den 10. maj 2021.

Vi vil gerne besætte stillingen hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte programchef Lise Bonnevie på tlf. 2381 5654 eller nuværende studentermedhjælper Cille Melin Gundertofte
på 2966 6846 eller cmg@veluxfoundations.dk.

Du kan læse mere om initiativet på vores hjemmeside.

Send en motiveret ansøgning, CV og eventuelt andre relevante bilag via Jobindex senest mandag den 10. maj 2021.

Vi vil gerne besætte stillingen hurtigst muligt.

Om os

VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN er to almennyttige fonde, der støtter forskning, miljø samt sociale og kulturelle projekter i ind- og udland. I 2020 uddelte vi tilsammen ca. 1,1 mia. kr. Begge fonde er stiftet af civilingeniør Villum Kann Rasmussen – grundlægger af bl.a. VELUX A/S og andre firmaer i VKR Gruppen, der har til formål at bringe dagslys, frisk luft og et bedre miljø ind i hverdagen.

Kontakt:

Lise Bonnevie
Fondsrådgiver, programchef, VELUX FONDEN
Phone: 
+45 23 81 56 54
Cille Melin Gundertofte
Studentermedhjælper, VELUX FONDEN
Phone: 
+45 29 66 68 46