Trives du med administrativt ansvar? Er du imødekommende? Og har du lyst til at yde en høj service til vores gæster, når de ringer til eller henvender sig i receptionen?

Bliv en del af fællesskabet i de to fondes fælles sekretariat, hvor din imødekommende og hjælpsomme natur bliver værdsat af dine kolleger. Her tager du og din kollega i receptionen godt imod vores gæster samtidig med, at I løser forskellige ad hoc-opgaver i huset. Vores reception er åben mandag-fredag kl. 8-16.

”Du bliver en del af en mønsterfond. Her arbejder vi med hjertet – for vi er sat i verden for at gøre noget godt. Og vi ser frem til at byde dig velkommen,” fortæller administrationschef Henrik Jørgensen, som du refererer til i det daglige.

Tag imod gæster og bliv støttefunktion for hele huset

Du bliver en del af vores administrationsteam på 15 kolleger, heraf to i receptionen, som arbejder med økonomi, regnskab, IT, HR og facility management m.m. Som receptionist bliver det din fornemmeste opgave at tage imod vores gæster, som du følger op i huset, og du sørger for, at der er forplejning og lokaler klar til møderne.

Herudover varetager du en bred vifte af administrative opgaver for dine kolleger i hele huset, som blandt andet betyder, at du:

  • er en vigtig del af den daglige support til fondsrådgiverne, som du hjælper med at håndtere fondsansøgninger og -bevillinger (Salesforce) – herunder oprettelse af kontakter og udsendelse af links til ansøgere
  • besvarer henvendelser og tager imod beskeder, som du giver videre til rette vedkommende
  • dækker op til møder i tæt samarbejde med kantinen – og sørger for afrydning
  • er opmærksom på husets behov – du er opsøgende og ser, hvor du kan gøre dig behjælpelig.
Serviceminded receptionist med administrativt flair
  • Du har erfaring fra en lignende stilling og har god erfaring med administrative opgaver.
  • Du er smilende, imødekommende, ansvarsbevidst og ordentlig – både overfor gæster og kolleger.
  • Du er opsøgende i din arbejdstilgang og ser, hvor du kan gøre dig nyttig.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk – vi har mange internationale gæster.
Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Kristine Holm Sjølander på 72 45 00 18.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 4. august 2019. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobindex