Vil du være med

- til at formidle et årligt aftryk på over 1 mia. kr. formet af en kultur med stærke og stolte rødder? Er du engageret, ansvarsfuld, teamplayer – og har du humor? Så passer du muligvis ind i det kommunikationsteam, der servicerer VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN.

Snorlige web-wizard søges til projektansættelse, 1 år.

Vi har et website, men det er efterhånden 6 år gammelt, knopskudt og trænger til en kærlig hånd. Det gælder især vores ansøgningsportal, der rummer og håndterer de godt 3000 ansøgninger, vi får om året, historierne om fondene og de mange spændende projekter, vi støtter. Dem vil vi gerne kunne dele på en mere effektiv og tidssvarende måde. Og vi skal sikre os, at der er styr på integrationen til registreringen af bevillinger for over 1 mia. kr. om året. Derfor leder vi efter en dygtig og erfaren webprojektleder, der med såvel teknologisk som kommunikativ virtuositet og indsigt kan udvikle en løsning i samarbejde med fondenes systemfolk, programchefer fra de 10 forskellige uddelingsområder, den øverste ledelse – og selvfølgelig de fire kolleger i kommunikationsafdelingen, der tørster efter at få et nyt og lækkert website i luften.

Jobbet:

Din opgave er simpel, og alligevel kompleks: Du skal lave vores nye website, www.veluxfoundations.dk. Det betyder procesdesign, projektplanlægning, analyse, design, kortlægning af indhold, oprydning af eksisterende indhold, projektledelse omkring produktion af nyt content – herunder for vores 10 uddelingsområder. Uddelingsområderne er dejligt forskellige, så du får brug for både strategisk tænkning og en solid rugbrødsmotor, når det hele skal skrues sammen. Derudover vil du være tovholder på leverandørstyring ifm. design, implementering, test og udrulning. På designsiden er samarbejdet med den kommunikationsansvarlige alfa og omega.

Jobbet er en 1-årig projektansættelse, så ud over at få det hele i luften skal du også være en ørn til overlevering, så vi er klædt godt på til den videre drift.  

Du vil komme til at høre hjemme i kommunikationsafdelingen, et team på fire. Men du vil i høj grad også skulle samarbejde med vores systemfolk, der har ansvar for fondenes systemer. Og så vil du skulle ud i alle kroge af de to fonde og den fælles administration – for det er jo dem, der skal afspejles i vores website.

Dig:

Uddannelse: Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad inden for fx webdesign, projektledelse el. lign.

Erfaring: Du kan være fra konsulentbranchen, webbureau eller webafdeling i større virksomhed. Gerne erfaring fra universitets- eller andet uddannelsesmiljø, ministerium eller en forskningsfinansierende fond.

Du er en snorlige projektleder og vant til at navigere i krydsfeltet mellem bits, bytes, design og formidling. Du begår dig let mellem mange stakeholders i forskellige miljøer og omsætter gerne kompliceret stof til effektiv webformidling i form og struktur. Du er super organiseret – lægger planer, deler og følger dem. Du smøger ærmerne op og trives i små teams, hvor intet er for stort, og intet er for småt at løse. Dit blik er også superskarpt, hvad angår grafisk forståelse og erfaring i at følge og udvikle materiale efter en corporate visual identity.

Personligt: Ansvarsfuld, detaljeorienteret, analytisk, systematisk, samarbejdselskende, rummelig, humoristisk, værdidrevet.

Os:

VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN er to almennyttige fonde med mange forskellige uddelingsområder – og et fælles sekretariat, der bl.a. rummer kommunikationsafdelingen. I 2020 uddelte vi 1,1 mia. kroner til almennyttige formål som forskning, miljø og bæredygtighed samt sociale og kulturelle områder. Uddelingsmidlerne kommer fra aktiemajoriteten og overskuddet i VKR Gruppen (herunder bl.a. VELUX), der har mere end 15.000 medarbejdere fordelt over hele verden. I fondene er vi ca. 60 ansatte, der alle er dybt engageret i at gøre en forskel i samfundet. Vi bor i Søborg, i den selvsamme bygning, hvor vores grundlægger, Villum Kann Rasmussen, bl.a. videreudviklede de vinduer, som har lagt hele grunden for VKR Gruppen i dag og dermed for fondenes muligheder for at gøre en forskel samfundet.

Nu:

Har du spørgsmål til stillingen eller den måde, vi arbejder og fungerer på, inden du er helt klar til at sende din ansøgning – så ring til kommunikationschef Charlotte Korsager Winther 

Send en motiveret ansøgning, CV og måske andre relevante bilag via Jobindex senest søndag 15. august 2021.

Vi vil gerne besætte stillingen hurtigst muligt.

Charlotte Korsager Winther
Kommunikationschef, VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN
Phone: 
+45 51 17 67 74