Kunne du tænke dig at arbejde i fondsverdenen?
Vi søger en kollega til at udvikle nye indsatser, rådgive ansøgere og samarbejde med projekter indenfor undersøgende og virkelighedsnær naturfagsundervisning i grundskolen, på erhvervsuddannelser og i gymnasiet.

 

I Villum Fondens uddelingsområde Børn, unge og science uddeler vi omkring 100 mio. kr. årligt med det formål at få børn og unge til at interessere sig for naturvidenskab og teknologi. Vores ansøgere og samarbejdspartnere er mange og vidt forskellige. Det kan være kommuner, grundskoler og ungdomsuddannelser, forskere eller organisationer, som udvikler spændende science-fritidsaktiviteter.

Vi søger en fondsrådgiver med erfaring fra fondsstøttede projekter og indsigt i naturfagsundervisning i grundskolen og på ungdomsuddannelser. Du kommer til at arbejde med alle facetter af fondsrådgivningen; fra udvikling af filantropi og strategier, gennemførelse af ansøgningsprocesser, dialog med potentielle ansøgere, bevillingsmodtagere og centrale aktører på området til opfølgning på projekter, forankring og videndeling.

Hvem er du?

Du har en uddannelsesmæssig akademisk baggrund – gerne med en kombination af naturvidenskab og viden om pædagogik, didaktik og læreprocesser. Derudover lægger vi vægt på, at du har:

  • Erfaring med fondsstøttede, naturvidenskabelige uddannelsesprojekter for børn og unge
  • Erfaring med at samarbejde med mange forskellige aktører indenfor uddannelsessektoren og frivilligsektoren
  • Flair for projektledelse, administrative processer og sagsbehandling
  • Stærke kommunikations- og formidlingsevner både skriftligt og mundtligt
     
Om os

Du bliver en del af et fagligt stærkt team omkring Børn, unge og science og samtidig en del af Villum Fondens og Velux Fondens fælles sekretariat i Søborg. Det er en moderne arbejdsplads med engagerede og erfarne kolleger med meget forskellige fagligheder, hvilket giver et stærkt, inspirerende og udviklende fagligt miljø. Tilsammen er vi ca. 60 medarbejdere i et hus med højt til loftet.

Ansøgning

Ansøgningsfrist er mandag den 16. oktober, kl. 12
Send din ansøgning, CV m.v. via knappen ”Ansøg”.

Vi forventer at holde 1. samtaler 6.-10. november og 2. samtaler 13.-17. november. Forventet ansættelse pr. 1. januar 2024. Løn og ansættelsesforhold efter aftale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte programchef Ole Laursen på tlf. 9243 7648 eller oll@villumfonden.dk