Nyt bestyrelsesmedlem i VILLUM FONDEN

Jørgen Tang-Jensen er nyt bestyrelsesmedlem i VILLUM FONDEN.

Tidligere CEO i VELUX A/S, Jørgen Tang-Jensen, er indtrådt i VILLUM FONDENs bestyrelse. Jørgen Tang-Jensen var i perioden 1981 til 2017 ansat i VKR Holding-firmagruppen, herunder i 2001 til 2017 som CEO for VELUX og indtrådte efterfølgende i bestyrelsen i VKR Holding A/S i foråret 2018.

Jørgen Tang-Jensen afløser Bjarne G Thomsen, tidligere koncerndirektør i VELUX A/S, som efter 10 år i fondens bestyrelse efter planen udtræder i henhold til fundatsens regler.

Jørgen Tang-Jensen er nyt bestyrelsesmedlem i VILLUM FONDEN.

Bestyrelsesformand i VILLUM FONDEN, Jens Kann-Rasmussen udtaler:

“Efter 10 år, hvor Bjarne har ydet en meget markant indsats på de fleste af fondens arbejdsområder, er det på tide at sige tak til Bjarne for hans store arbejde i bestyrelsen. Samtidig byder vi Jørgen velkommen og glæder os til at få glæde af hans brede erfaring og forståelse for firmaets historie og værdier i fondens videre arbejde.”

Foruden bestyrelsesposten i VKR Holding A/S og nu VILLUM FONDEN er Jørgen Tang-Jensen i bestyrelsen hos bl.a. Coloplast A/S, Rockwool A/S, Maj Invest Holding A/S samt Danmarks Grønne Investeringsfond, hvor han er formand.

For yderligere information:

Charlotte Korsager Winther
Kommunikationschef, VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN
Phone: 
+45 51 17 67 74