Med GRO-puljen inviterer vi lærere til at søge midler til at styrke eksisterende eller udvikle nye undervisningsforløb i naturfag og teknologi.

VILLUM FONDEN ønsker at støtte lærernes egne ideer til, hvordan deres undervisning bliver endnu bedre.  Med GRO-puljen åbner vi  for ansøgninger fra lærere om midler til mere inspirerende og motiverende naturfagsundervisning

Gode ideer der kan GRO

GRO-puljen har en simpel ansøgningsproces, og dokumentationskravene er få. I GRO-puljen kan du søge mellem 25.000 og 100.000 kr. I 2023 uddeles 2 mio. kr. Vi forventer at kunne dele 5 mio kr ud i både 2024 og 2025.

Med GRO-puljen vil vi støtte dig i at give dit undervisningsforløb dét ekstra løft, der ikke altid er mulighed for i en travl hverdag. Det kan være muligheden for at invitere stærke naturfagsprofiler som gæstelærer. Det kan være en inspirationstur for lærerteamet til et sted i Danmark, som kan give nye ideer til et planlagt undervisningsforløb. Det kan være samarbejde med andre skoler om nogle særlige forløb i lokalområdet. Eller det kan være materialer til bygning og indretning af en hønsegård som en del af et undervisningsforløb.

GRO-puljen henvender sig til dig, der gerne vil hurtigt i gang med at føre dine ideer ud i livet. Derfor kan ansøgningerne sendes ind løbende.

Kontakt:

Marianne Lomholt
Fondsrådgiver, VILLUM FONDEN
Phone: 
+ 45 20 83 45 22
Jette Hundahl Mikkelsen
Fondsrådgiver, VILLUM FONDEN
Phone: 
+45 23 71 68 00
...